Minden i9 kulacsot INGYEN kiszállítunk!

i9 Technológia


A világon minden dolog valamilyen kódot vagy információt hordoz.

A kiváló fizikus és tudós, Dr. Yuri Yatsko szerint lehetséges ezen információk rögzítése, és más tárgyakba való továbbítása. Az ezt megvalósítani képes technológia nem újkeletű, még a múlt században fejlesztették ki. Egy chembuster nevű eszközt használnak erre a célra, amely korlátozás nélkül képes információt továbbítani. Ez az eszköz képes a gondolatok, kívánságok továbbítására, sőt még a gyógyszerek hatékonyságát is növeli.

Laikus kifejezéssel élve – az információval ellátott termék olyan termék, amely hozzáadott információt tartalmaz, és pozitív hatással van az élő szervezetekre.

Az i9 kulacs középpontjában egy egyedi TP címke található, gondosan tervezett numerikus kóddal ellátva. A kódot chembuster  segítségével, sugárzás útján továbbítják az információs címkékre.

Az információ Poznik Technológia (TP) alkalmazásával jut az i9 kulacsba, amely technológia az információs kód segítségével bizonyítottan pozitívan befolyásolja a víz molekuláris szerkezetét. Amikor iszunk az i9 információs kulacsból, az pozitív hatással van az általános közérzetünkre: növeli az életerőnket, segít leküzdeni a stressz, a betegségek és más káros tényezők hatásait. Az állatokra és a növényekre is pozitív hatással van az információval ellátott víz.

 

 

Színek és hatásuk:

Ultraibolya – Boldogság, Spiritualitás

Támogatja: a Tudást, Bölcsességet, Inspirációt, Karizmát, Tudatosságot, Magasabb Tudatállapotot, Meditációt, Önzetlenséget, Látást, „Én vagyok” vagyis az Öntudatot.
 

Indigó – Intuíció, Képzelet

Támogatja: az Intuíciót, Találékonyságot, Pszichés Képességeket, Önmegvalósítást, Érzékelést, Elengedést, Emlékezetet, Vakmerőséget.

Kék – Igazság, Kommunikáció. Gyógyítás

Támogatja: a Beszédet, Bizalmat, Kreatív Kifejezést, Tervezést, Szervezettséget, Óvatosságot, Béketeremtő képességet.

Zöld – Szerelem, Egyensúly

Támogatja: a Harmóniát, Egyensúlyt, Kapcsolatokat, Szeretetet, Elfogadást, Önkontrollt, Együttérzést, Megbocsátást, Megújulást, Növekedést, Gyógyulást.

Sárga – Életcél, Fény

Támogatja: a Személyiséget, Erőt, Tudást, Intelligenciát, Szellemességet, Nevetést, Mentális képességet, Tisztánlátást, Humort, Optimizmust, Önkontrollt, Kíváncsiságot, Tudatosságot.

Narancssárga – Érzelem, Vágyak

Támogatja: az Érzéseket, Érzelmeket, Intimitást, Termékenységet, Érzékiséget, Női Szexualitást, Magabiztosságot, Társadalmi Életet, Szabadságot, Kreativitást.

Piros – Szenvedély, Akaraterő

Támogatja: a Túlélést, Vitalitást, Valóságot, Megalapozottságot, Biztonságot, Támogatást, Stabilitást, Férfi Szexualitást, Egyéniséget, Bátorságot, Lobbanékonyságot.